About 

Welkom op Depressed&Welldressed
Depressed&Welldressed is een blog/online magazine voor vrouwen in een quarterlifecrisis of een dertigersdilemma zitten. Het is de bedoeling handvatten te geven, om het leven makkelijker en dragelijker te maken op drie punter: innerlijk, uiterlijk en omgeving. Dit kan dus te maken hebben met yoga of meditatie, natuurlijke medicatie, maar ook met sport, de juiste make-up look, de juiste outfit op het juiste moment, leuke interieur ideeën en plaatsen waar je lekker kunt ontspannen, dansen, eten of een heerlijk drankje kunt doen.

Depressed
Het leven is steeds meer gehaast. Iedereen kent wel iemand die depressief is of een burn-out heeft. Steeds meer mensen in de westerse wereld ‘copen’ door het gebruik van antidepressiva en kalmeringsmiddelen. Er zijn vaak verschillende redenen voor deze gemoedstoestanden, maar (studie)schulden, werkeloosheid en het niet kunnen vinden van betaalbare woonruimten zijn een aantal belangrijke punten.

Welldressed
Mensen die er goed uitzien(lichaam&kleding), voelen zich meestal meer op hun gemak en stralen eerder zelfvertrouwen uit. Maar wat draag je wanneer? Een date met een leuke man, girls night-out, een feestje of tijdens een sollicitatie? En welke make-up looks passen hier het beste bij.